Verfijnd
Verfijning op wielen

Bij de Aveo draait het allemaal om verfijning en flair. Strakke, trefzekere styling aan de buitenkant en aan de binnenkant is er het intelligente gebruik van hoogwaardige materialen en eigenschappen dat indruk nalaat. En ook de comfortabele zitmogelijkheden voor vijf personen mogen we niet vergeten.

Maar het gaat niet alleen om het uitzicht van de Aveo. Het gaat ook om rijplezier. Het chassis van de Aveo is één van de meest stevige in zijn segment wat betekent dat het dynamisch en alert reageert. Dat alles, gecombineerd met de nieuwe reeks motoren en in sommige gevallen 6 handgeschakelde versnellingen, maakt dat de Aveo een echt plezier is om mee te rijden.

Interieur
Aveo interieur kenmerken

Open de deur en stap in de Aveo. U zult haar raffinement meteen weten te appreciëren. Zij heeft de kenmerken waarvan we weten dat u die graag heeft in een wagen: karakteristieke maar praktische vormgeving, intelligente opbergmogelijkheden, ruimte, een uitgebreide standaarduitrusting en kwaliteitsvolle afwerking.

Een bijzonder hoogtepunt is de Chevrolet MyLink: een innovatief infotainment systeem dat u toegang verleent via het 7” kleurenscherm tot uw smartphone playlists, foto’s, contacten en andere inhouden. U kan deze inhouden beheren via de bediening op het stuur. Dit is beschikbaar als optie op de LT en is standaard op de LTZ.

Plezierig en zuinig
Plezierig om mee te rijden en zuinig in verbruik

Pittig weggedrag en een laag brandstofverbruik gaan normaal niet hand in hand, maar wel bij de Aveo. In feite was het bereiken van een evenwicht tussen rijplezier en de ecologische voetafdruk van de wagen een basisprincipe dat gevolgd werd bij het ontwerp van de motoren voor de Aveo. En we weten dat dit ook voor u belangrijke overwegingen zijn.

Twee benzinemotoren kregen innovatieve functies om bij te dragen aan de prestaties en een efficiënt brandstofverbruik met een indrukwekkende 5.5 (5.1 met CO2 pack) L/100km en uitstoot van 129 (119 met CO2 pack) g/km voor de 1.2L 86pk versie.

De 1.4L en de 1.6L benzine motoren zijn er met manuele of 6 versnellingen automaat.

De drie dieselmotoren zijn ook beschikbaar met de start/stop technologie, en de fantastisch efficiënte 1.3L 95pk motor levert 3.6L/100km en uitstoot van juist 95g/km.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be