De Aveo ademt plezier en spirit uit
Een auto met een echt gevoel voor plezier

De Aveo ademt plezier en spirit uit. Strakke, assertieve lijnen aan de buitenkant en aan de binnenkant een funky, op een motorfiets geïnspireerd instrumentenpaneel, ijsblauwe achtergrondverlichting en de zo belangrijke aux-in voor uw MP3-speler (vanaf de LT-versie). Dit alles plus aangenaam zitcomfort voor vijf personen.

En dat is nog niet alles: het chassis van de Aveo is één van de meest stevige in zijn segment wat betekent dat het dynamisch en alert reageert. Dat alles, gecombineerd met de nieuwe reeks motoren en in sommige gevallen 6 handgeschakelde versnellingen, maakt dat de Aveo een echt plezier is om mee te rijden.

Interieur kenmerken
Een karakteristieke maar praktische vormgeving

Open de deur en stap in de Aveo. U zult haar raffinement meteen weten te appreciëren. Zij heeft de kenmerken waarvan we weten dat u die graag heeft in een wagen: karakteristieke maar praktische vormgeving, intelligente opbergmogelijkheden, ruimte, uitgebreide standaarduitrusting en kwaliteitsvolle afwerking.

Een bijzonder hoogtepunt is de Chevrolet MyLink: een innovatief infotainment systeem dat u toegang verleent via het 7” kleurenscherm tot uw smartphone playlists, foto’s, contacten en andere inhouden. U kan deze inhouden beheren via de bediening op het stuur. Dit is beschikbaar als optie op de LT en is standaard op de LTZ.

Gestyled
Karakteristieke styling aan de buitenkant

We denken dat u van de Aveo zult houden omdat hij anders is, verrassend anders. Een goed voorbeeld hiervan zijn de op een motorfiets geïnspireerde koplampen die in twee buizen met hoogglans zwarte randen en verchroomde ringen zitten.

Geprononceerde wielkasten en de daklijn geven de Aveo een stevige, assertieve houding. De achterste deurhandgrepen werden in het bovenste gedeelte van de achterste deuren geplaatst en geven de auto een coupéachtige uitstraling.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be