Doelgericht
Doelgerichte stijl

De krachtige motor onder de motorkap wordt weerspiegeld door de doelgerichtheid van het exterieur design van de Captiva.

Elke designbeslissing resulteerde in een auto die aandacht vraagt, een auto die net zo indrukwekkend is om naar te kijken als om mee te rijden.

Kwaliteit
Kwaliteitsvol interieur en opbergruimte

De Captiva ademt een hoog kwaliteitsniveau en veelzijdigheid uit en dit tot in de kleinste details.

De Captiva beschikt over drie rijen modulaire zitplaatsen, en is net zozeer in staat om grote ladingen te vervoeren als om zeven personen te ontvangen.

Onder die gesculpteerde motorkap vindt u een van de vier krachtige motoren, motoren die beschikken over de nieuwste handmatige of automatische zesversnellingsbak om krachtig maar soepel te rijden.

De motoren van de Captiva ondergingen een aantal technologische verbeteringen. Een van die verbeteringen is de Variable Valve Timing op onze dubbele bovenliggende nokkenas van de 2.4 liter ECOTEC-benzinemotor, die helpt om de 167 pk te leveren en van 0 naar 100 km / uur te gaan op slechts 10,5 seconden.

Onze dieselmotoren zullen niet teleurstellen. Onze turbo 2.2 l is beschikbaar in 163 of 184 pk. Onze dieselmotoren zijn niet alleen krachtig, maar ze hebben ook lage CO2-uitstoot die gunstig zijn qua taksen.

Veilig
Captiva veiligheidskenmerken - nu met 5 sterren NCAP

De Captiva kan prat gaan op zes airbags: dubbele frontale en zijdelingse airbags voor de bestuurder en passagier vooraan en gordijnairbags voor de buitenste passagiers achterin. Driepuntsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zorgen voor de mensen op de voorste zetels, terwijl ISOFIX-bevestigingspunten werden aangebracht op de buitenste zetels van de tweede rij om een snelle en veilige bevestiging van kinderzitjes te vergemakkelijken.

Zorgen dat u gerust op weg bent, is ook een prioriteit. Goed om te weten is dat er een tractiecontrolesysteem is dat u stevig op de weg houdt, dat de elektronische stabiliteitscontrole boven- en ondersturen elimineert en dat een remassistentsysteem klaarstaat om de remafstand te verminderen in het geval van nood. Al deze veiligheidsvoorzieningen zijn standaard.

Nog een slimme veiligheidsvoorziening voor de Captiva is de heuvelstartassistent en helpt om achteruit rijden op hellingen te vermijden.

Van een heuvel naar beneden rijden wordt gemakkelijker door ons afdalingscontrolesysteem. Deze technologie zorgt ervoor dat het voertuig automatisch remt op steile hellingen, wat betekent dat u niet zo zwaar op het rempedaal moet staan.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be