Strak profiel
Het strakke profiel van de Cruze

Strak en stijlvol: het sportieve profiel van de Cruze begint met de sterk hellende voorruit en loopt verder tot de slanke portierstijlen aan de achterzijde.

We weten dat u een karakteristieke styling op prijs stelt. De Cruze is – dankzij zijn dubbele open grille aan de voorzijde en de 'uitgerekte' aerodynamische koplampen – niet alleen karakteristiek, maar ook stijlvol. Het is een auto die nooit uit de toon valt.

Interieur
Kwaliteitsvol interieur en voorzieningen

Wanneer u in de Cruze stapt, voelt u onmiddellijk dat dit een auto is met gevoel voor luxe. De Cruze is ruim. Vijf volwassenen kunnen in alle comfort zitten en er is ook meer dan 450 liter kofferruimte voor hun bagage. In feite is ze wat hoofd-, been- en schouderruimte betreft een van de beste in haar klasse.

Het is niet alleen het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. De Cruze onderscheidt zich door zijn hoge mate van vakmanschap. Zo zijn bijvoorbeeld de zomen gestikt met dubbelgevouwen naad om te voorkomen dat de zomen uitrekken. Dit betekent dat uw zetels duurzamer zijn en langer meegaan.

Een lage tolerantie wat spleten tussen de panelen betreft, betekent dat alles goed in elkaar past waardoor er minder vibratie en lawaai is. Het vervolledigt ook de strakke besturingskarakteristieken.

Veilig
De Cruze is veilig - 5 sterren NCAP classificatie

De Cruze biedt een volledig gamma veiligheidsvoorzieningen die meestal alleen op duurdere auto’s te vinden zijn. De veiligheid op de Cruze is zo indrukwekkend dat ze het maximum van vijf sterren waard is volgens het European New Car Assessment Program (Euro NCAP).

De energieabsorberende kreukelzones voor- en achteraan werden ontworpen om te vervormen en passagiers te beschermen in een veiligheidskooi met versterkte buisstruktuur.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be