Aandachtstrekker
De Cruze 5-deurs trekt de aandacht

Met zijn geweldige rondingen en steile, coupéachtige daklijn toont de Cruze een aantrekkelijke en gespierde houding. We weten dat u prijs stelt op een karakteristieke styling. De Cruze is – dankzij zijn dubbele open grille aan de voorzijde en de ‘uitgerekte’ koplampen – niet alleen karakteristiek, maar ook stijlvol. Het is een auto die nooit uit de toon valt.

Interieur
Kwaliteitsvol interieur en uitrusting

Binnen in de Cruze wordt u onmiddellijk getroffen door:

  • het gebruik van hoogwaardige stoffen en materialen
  • een cockpitontwerp dat geïnspireerd is op de sportwagen
  • een gevoel van luxe zonder overbodige poespas

De Cruze 5-deurs is ruim. Vijf volwassenen kunnen in alle comfort zitten en er is ook meer dan 400 liter kofferruimte voor hun bagage. In feite is hij wat hoofd-, been- en schouderruimte betreft een van de beste in zijn klasse.

Strak rijgedrag
Strak rijgedrag en makkelijk bestuurbaar dankzij BFI

Net als zijn sedan tegenhanger profiteert de Cruze 5-deurs van het ‘body-frame integral system’ of ‘BFI’ die voor een strak rijgedrag en strakke besturingskarakteristieken zorgt.

Het is geen toeval dat Chevrolet’s racewagen van de World Touring Car Championship (WTCC) een Cruze is. Chevrolet blijft de wedstrijd domineren, door het winnen van de constructeurstitels in 2010, 2011 en nu voor de derde keer in 2012.

Het gamma motoren werd zo opgesteld dat er een optimale balans is tussen brandstofverbruik en prestaties.

De motoren van de Cruze werden ook ontworpen voor mensen die een flexibele auto nodig hebben: wendbaar in de stad, maar toch in staat om comfortabel gas te geven op de snelweg.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be