Kwaliteit
Kwaliteit waar uw gezin op kan rekenen

Alles aan de Cruze Station Wagon straalt kwaliteit uit. Zoals de strakke, nauw aangesloten precisiecarrosserie en het met vakmanschap vervaardigde interieur dat geïsoleerd is tegen lawaai en trillingen. Net als de Cruze racewagen die reeds twee World Touring Car Championships won, is deze gezinsversie duurzaam en betrouwbaar. En ondersteund door uitgebreide garanties die u gemoedsrust geven.

Kies voor de Cruze Station Wagon omwille van zijn sportief design met een echte wow-factor. Sterk hellende voorruit, dubbele grille, aerodynamische lijnen en minimale overhang van de carrosserie over de wielen creëren een strak, atletisch uitzicht dat u niet kunt negeren. Royale chroomaccenten en strakke koplampen uit composietmateriaal laten de auto helder en hongerig lijken naar de weg die voor hem lig.

De pure silhouet van de Cruze Station Wagon moet u bewonderen. Een spits toelopende daklijn met enkele boog zorgt voor de dynamische verhoudingen net als bij de sedanversie. En er zijn geen kunststof inzetstukken die de gestroomlijnde carrosserie onderbreken. De dakrails zijn met chroom afgewerkt en de sportieve achterspoiler heeft een geïntegreerd remlicht. Dit alles samen geeft een strakke, evenwichtige en karakteristieke uitstraling.

De uitzonderlijke passagiersruimte zorgt voor ieders comfort. In feite biedt de Cruze meer hoofdruimte vooraan en beenruimte achteraan dan elke andere auto in zijn klasse. De totale laadcapaciteit bedraagt 1.478 liter, groot genoeg voor de kampeerspullen, fietsen en andere sportuitrustingen van uw gezin. Voor nog meer flexibiliteit bij het laden kunt u de hele, het grootste deel of een deel van de achterzetel neerklappen.

Interieur
Schitterend en stijlvol interieur

Binnen in de door de Corvette geïnspireerde dubbele cockpit krijgt u een gevoel van stijl die slechts weinig gezinswagens bieden. Het goedgevormde dashboard en de middenconsole komen samen om een vloeiend geheel te vormen. Wijzerplaten, knoppen en hendels zijn met chroom afgewerkt en worden achteraan verlicht met LEDs. De op vier manieren verstelbare voorzetels hebben een bekleding met dubbelgevouwen naden om mooi in vorm te blijven in de volgende jaren.

Elke uitrustingsniveau biedt u extra technologieën. Zoals de Chevrolet MyLink op de LTZ-versies die het entertainment van uw smartphone naar de wagen brengt. Gebruik het 7 inch grote aanraakscherm om muziek te selecteren en af te spelen op het audiosysteem dat zes boxen heeft. Kijk naar foto’s en video’s wanneer de auto stilstaat. De MP3 interface is gemakkelijk te bedienen en dan is er ook nog Bluetooth® om veilig handenvrij te bellen tijdens het rijden.

Veiligheid
Toonaangevende veiligheid

De Cruze Station Wagon werd ontworpen en gebouwd om één van de veiligste wagens in zijn klasse te zijn. Om u te helpen aanrijdingen te vermijden heeft hij actieve veiligheidsvoorzieningen zoals de ZF® stuurinrichting om u 100 % op koers te houden. Passieve veiligheidsvoorzieningen beschermen uw passagiers mocht het toch tot een aanrijding komen. De wagen is voorzien van een supersterk stalen frame met een versterkte veiligheidskooi.

De elektronische stabiliteitscontrole (Electronic Stability Control) scant uw stuurgedrag om te zien wat uw beoogde route is en activeert automatisch tractiebedieningen om u op deze koers te zetten. Geventileerde antiblokkeerremmen laten de Cruze alert reageren op het stuur, zelfs wanneer u hevig remt. Bij noodstops registreert de auto hoeveel kracht u op het rempedaal uitoefent en versterkt de remkracht als dat nodig is.

De kreukelzones voor en achter zijn ontworpen om gecontroleerd te begeven en daarbij de ongeschonden toestand van de passagierscabine te bewaren, zelfs bij ernstige aanrijdingen. Airbags registreren hoe ernstig een aanrijding is en blazen op één van de twee snelheden op om de aanrijding op te vangen en daarbij maximale bescherming te bieden. Alle zitplaatsen hebben een driepuntsgordel en het Driver Information Centre waarschuwt u voor elk falen van het systeem.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be