Stijlvol
Een uiting van stijl en kracht

De Malibu heeft een knap, coupéachtig silhouet. Een breed, stevig postuur, uitgerekte koplampen en gespierde schouders achteraan doen denken aan de legendarische Camaro. Xenon koplampen geven extra elegantie aan deze al zeer aantrekkelijke verschijning.

Het uitzicht van de Malibu dient niet alleen voor de show. Aerodynamische efficiëntie speelt ook een zeer belangrijke rol door het minimaliseren van geluidstrillingen en het verbeteren van het brandstofverbruik. Dat is te zien aan het coupéachtige silhouet van de auto, maar ook in details zoals de hoge achterzijde van kofferklep die fungeert als spoiler en de achterste afhangende rand onderaan. De buitenspiegels en afgeronde hoeken zijn ook aerodynamisch geoptimaliseerd.

Interieur
Interieur met luxe en comfort

De uitstraling van de Malibu loopt binnenin door. U vindt er bijvoorbeeld heel wat infotainmentfuncties. De audiobedieningen aan het stuurwiel voor het Pioneer™ audiosysteem en de connectiviteit met USB, Bluetooth en MP3. De LTZ heeft een 7” kleuren aanraakscherm en een aan het oog onttrokken opbergvak. Het is de perfecte plaats voor uw smartphone of iPod.

De brede, comfortabele zetels en royale bergruimte geven een gevoel van ruimte en welzijn. In de cabine van de Malibu zit u rustig. Geluiddempende materialen in de cabineconstructie, de onafhankelijke wielophanging en het geïsoleerde motorcompartiment helpen om het gevoel van welzijn te behouden.

Stel u voor dat u niet langer meer moet zoeken naar uw autosleutels in uw handtas of aktentas. Zolang u uw sleutels maar bij u hebt, dan gaan de deuren automatisch open en moet u, als u in de auto zit, alleen nog maar op de startknop drukken om te vertrekken. Dit is standaard bij de LTZ-versie.

Denk eens aan al die tijd die u door de jaren heen in auto’s doorbrengt. Het ontwerp en de bouw van de zetels zijn van het grootste belang, iets wat de ontwerpers van de Malibu niet uit het oog zijn verloren.

Veiligheid
Superieuze wegligging, uitstekend rijgedrag

Het is heerlijk om met de Malibu te rijden. Dit is mede te danken aan de stijve carrosseriestructuur die een hoge torsiestijfheid oplevert. Of in andere woorden: de auto kleeft aan de weg en geeft u een gevoel van volledige controle. Dit strakke gevoel van hoge kwaliteit betekent ook dat er zeer weinig lawaai, trillingen en schokken zijn.

Het ZF stuursysteem werkt rechtstreeks samen met de stijve carrosserie. Moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden (zoals parkeren), met meer gevoel en reactiesnelheid bij hogere snelheden (zoals het wisselen van rijstrook op de snelweg), maar altijd met absolute precisie.

Een stijve carrosseriestructuur zorgt niet alleen voor een uitstekend weggedrag, het beschermt ook de inzittenden van de auto. Met een vijfsterren NCAP kwotering heeft de Malibu een echt indrukwekkend scala aan standaard veiligheidsvoorzieningen . Naast voorzieningen die u kan verwachten zoals 6 airbags, elektronische stabiliteitscontrole en tractiecontrole, heeft de Malibu ook :

  • actieve hoofdsteunen (die naar voren duwen om uw hoofd te beschermen bij een aanrijding)
  • een stevige lendensteun om uw onderrug te beschermen
  • een pedaallossysteem (pedalen kunnen gevaarlijk zijn in ongevalsituaties en dit systeem zorgt ervoor dat ze worden ingetrokken)
  • een controlesysteem voor de bandenspanning

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be