Opmerkelijk
Opmerkelijk ontwerp

Omdat hij zo opvallend anders is, is de Orlando de uitdrukking van uw persoonlijkheid: dit is een auto die zal opvallen op de parking en die daar alle redenen toe heeft.

7-zitters moeten zoveel meer doen dan plaats bieden aan zeven mensen: nu is veelzijdigheid het kernwoord. Dus, of u uw MPV wil vullen met vrienden / bagage / honden of golftassen, de Orlando heeft de zit- en opbergoplossingen die het mogelijk maken. De Orlando is echt wat u er ook maar van wil maken.

Stijlvol
Stijlvolle interieurvormgeving

Binnenin is de Orlando net zo stijlvol als aan de buitenkant. Een op de Corvette geïnspireerde dubbele cockpit vormt de kern van het interieur, terwijl gladde panelen de ruime cabine op een golvende manier omringen.

Wijzerplaten en hulpmiddelen voor de bestuurder zijn intuïtief geplaatst, met belangrijke audio- en MP3-bedieningen hetzij op het stuur of dichtbij op het dashboard. De ijsblauwe verlichting van Chevrolet verlicht de instrumenten en de wijzerplaten duidelijk. Passagiers zullen de binnenkant van de Orlando verrassend ruim vinden, met meer dan genoeg hoofd- en beenruimte.

Veilig
Geavanceerde veiligheidsprestaties

We weten dat veiligheid voor u prioriteit heeft. Daarom maakt de Orlando gebruik van de allernieuwste airbagtechnologie en heeft hij 6 airbags: Het dubbele ISOFIX-systeem is standaard op alle Orlando-modellen en wordt gebruikt samen met ISOFIX-kinderzitjes.

De Orlando is voorzien van een stevige, versterkte veiligheidskooi die een lange subframe heeft met een sterk, energieabsorberend systeem om de gevolgen van een eventuele impact te verminderen en om de inzittenden te beschermen.

Het elektronische stabiliteitscontrolesysteem biedt tractiecontrole die helpt om slippen af te wenden door het automatisch toepassen van corrigerend remmen op de betreffende wielen zodat u snel weer de controle terugkrijgt.

Parkeren wordt makkelijk als u opteert voor de achteruitcamera en navigatiepack op de uitvoering van uw keuze: akoestisch alarm en beelden van de achteruitcamera geprojecteert op het navigatiescherm van de wagen helpen u krassen te vermijden en andere onnodige schade bij het achteruit rijden in krappe ruimtes.

Dynamisch rijden wordt verzekerd door een gamma motoren, gaande van een 1.4L Turbo benzinemotor met 6 versnellingen met Start and Stop Technologie, tot een 2.0L dieselmodel verkrijgbaar in automaat of met 6 handgeschakelde versnellingen. Benzine of diesel, handgeschakeld of automatisch: welke motor of versnellingsbak u ook kiest, altijd is er het dynamisch rijgedrag, het zijdezachte schakelen en de kracht die zowel zware ladingen trekt als het vervoeren van meerdere inzittenden.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be