Expressief
Het expressieve design van de Spark

De nieuwe Spark valt echt wel op in de massa. Een fris nieuw ontwerp van haar al fantastisch uitziende tweedelige front grille, nieuwe koplampen, hoekige lijnen en verborgen deurgrepen achteraan dragen hiertoe bij. De Spark is beschikbaar in een reeks levendige kleuren in combinatie met haar funky exterieur design.

Naast een fraai ontwerp moet een mooi design ook praktische voordelen opleveren. Daarom zijn we fier op voorzieningen als

  • de hooggeplaatste achterlichten: ze zien er niet alleen prachtig uit maar zorgen ook voor een verbeterde zichtbaarheid en algemene veiligheid.
  • Het opvallende van de verhoogde wielkuip verbetert de aerodynamica alsook het brandstofverbruik.
Goed voorzien
Vijf zitplaatsen en stijlvolle voorzieningen

Van binnen merkt u dat de Spark goed georganiseerd is en dat er werd over nagedacht. De auto voelt ruim aan en voor de bestuurder zijn de instrumenten en bedieningsschakelaars intuïtief en staan ze precies waar hij ze verwacht.

We hebben het interieur voorzien van een nieuwe centrale console met een nieuw radio design alsook nog meer praktische opbergmogelijkheden.

Ongewoon voor een wagen van deze omvang is dat de Spark comfortabel plaats biedt aan vijf volwassenen, waardoor ze de ideale keuze is voor uitstapjes met vrienden of met het gezin.

De Spark zit vol opbergvakken voor al die dingen die we overal meenemen: gsm's, iPods en MP3-spelers, tassen, enz.

De grote achterklep van de Spark geeft toegang tot een ruime laadruimte van 170 liter. En dat met de achterzetels op hun plaats. Klap de achterzetels neer en u krijgt meer dan 568 liter laadruimte.

Veiligheid
Veiligheid: onze eerste prioriteit

De Spark mag dan een leuke compacte stadswagen zijn: over één ding doen we niet lichtzinnig en dat is veiligheid.

De Spark heeft 6 airbags om de inzittenden langs alle kanten te beschermen: dubbele airbags vooraan in het dashboard, gordijnairbags aan de zijkant om uw hoofd te beschermen en extra airbags gemonteerd op de zetels om borstkas en buik te beschermen.

Alle veiligheidsgordels van de Spark zijn voorzien van voorspanners. Achteraan zijn er 3 driepuntsgordels en ISOFIX bevestigingen voor kinderzitjes op de buitenste twee zitplaatsen.

Bij de officiële NCAP frontale en de zijdelingse crashtests scoorde de Spark het maximale puntenaantal voor zijn beschermingspotentieel van een driejarige inzittende.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be